Gouwe Ouwe Rit

Toertocht voor oldtimer bromfietsen en rijwielen met hulpmotor

Zondag 30 april 2017: Gouwe Ouwe Rit vanuit Aarle-Rixtel

Zondag 30 april organiseert Nederlands grootste oldtimer bromfietsclub “De Bromvliegers” het 1e evenementen van haar toerseizoen met de Gouwe Ouwe Rit vanuit Aarle-Rixtel. Iedereen met een goed verzekerde bromfiets of Solex van tenminste 20 jaar oud kan deelnemen aan deze toertocht. De tocht gaat over mooie,vaak rustige Brabantse wegen.

LET OP: De inschrijving vindt plaats  bij MFA De Dreef De inschrijving is geopend van 09.30 tot 10.30 uur bij: De Dreef De Duivenakker 76  Aarle-Rixtel om 10.30 uur starten de solexen en om 11.00 uur de andere deelnemers.

De rit is inclusief een consumptie bij de startplaats, verzorging op de pauzeplaats en een leuke herinnering voor aan de bromfiets (zolang de voorraad strekt). Snelheid speelt bij deze volledig met borden uitgezette toertocht geen enkele rol, samen genieten van de mooie omgeving is het brommermotto van De Bromvliegers. Mocht u tijdens de rit met pech komen te staan dan kunt u gebruik maken van onze bezemwagen die achter de deelnemers aan rijdt.

De Gouwe Ouwe Rit is onderdeel van de “Brabantse Bromfiets Dagen” waarbij later in het jaar ook ritten georganiseerd worden vanuit Oirschot, Zijtaart, Rosmalen, Veghel en Schijndel. Voor meer informatie kunt u bellen met Henk van Lierop, tel. 0492-463210