Gastenboek

Gastenboek.
Via het onderstaande menu kun je een reactie achter laten.

Deed je mee of was je aanwezig bij één van onze evenementen? Wij horen graag van je! Heb je ons onderweg getroffen? Of wil je gewoon wat anders kwijt? Het gastenboek staat voor je open!

Helemaal onderaan de pagina tref je het invul veld aan!

321 reacties op “Gastenboek

 1. Mooie rit en dank aan de organisatie was goed geregeld en ook de foto’s van Remco en Albert👍👍. Ga zo door.

 2. Mooie rit gehad oo de zundapp vanuit hardinxveld erheen gereden eerst met ons eigen clubje de bromnozems vandaag met 10 man.
  Goed geregeld alles daar top en mooie opkomst

 3. vandaag mee gedaan met mn mb5 met de honda schuur er op en de spec uitlaat het was mn eerste rit en niet de laatste rit bij jullie alles was top georganiceeerd en ook het drinken en alles was echt top ook het uitzetten van de rit was echt super ook met de kleuren rood rechts af geel links af en wit recht door moet was erg goed hoorde het van iemand die me dat zei houd de kleuren in de gaten echt super hoor 1 min puntje was op de brug scherpe bocht door en meteen een grote paal dat was ff uit kijken geblazen maar we hadden erg mooi weer en ik kom zeker veel vaker bij jullie rijden ok gr van henk de precident van de honda m clup ik hoop dat jullie ook eens bij ons kijken of keer mee gaan doen wand we zeggen wel vaker iedereen is welkom bij ons met oude brommers en motoren en of dat nu kreidler is of zundapp of puchjes kom gerust en rij met onze ritten ook mee dit was echt een super mooie rit gr

  • Namens Garelliclub Veen
   Bedankt voor de prachtige rit die er voor ons was georganiseerd.
   Zoals voorgaande jaren was ook deze rit weer grandioos.

 4. Wij de Zijtaartse Oldtimer Vrienden willen iedereen die mee gereden heeft bedanken voor de vele positieve reactie’s die we hebben gekregen van jullie bij terugkomst in Zijtaart.
  Tevens willen wij het Seiterts Brommer Clubke meedelen dat de Lady’s dit jaar in een ander weekend zal zijn als jullie gewend zijn. Meer info volgt zo spoedig mogelijk.
  Groet.

 5. Vandaag 28 mei 2017 meegereden met de voorjaarsrit. Ik begon de reis naar het vertrekpunt met een regenpak aan en eindigde de dag met een t-shirt. Inschrijven ging snel en een lekker bakkie leut of thee stond klaar. Op het parkeer terrein stonden veel brommers. Dat was leuk om te bekijken. Om 10.30 was de start voor de solexen en om 11 uur voor de brommers. De rit was leuk en je kon op je eigen tempo door het mooie landschap rijden. Bedankt iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt. Volgend jaar ben ik er weer bij.

 6. Kon er helaas niet bij zijn. Ik ben naar de platenbeurs in Neerkant gegaan. Altijd lastig als je zoveel hobbies geniet. Wat ik las klinkt in iedergeval prima!

 7. Vandaag weer de 1e rit van het seizoen, jammer genoeg moet ik een hele tijd verstek laten gaan, omdat ik op 6 april een nieuwe volledige kunstknie operatie heb gehad. Omdat ik al jaren veel ongemak en pijn had door een” kapotte” knie .Ik zit nu nog volop in de revalidatieperiode, en het gaat redelijk. Ik hoop dat deze operatie er toe bij zal dragen, dat ik in de toekomst weer zonder pijn, alle ritten mee zal kunnen rijden. Daar verheug ik me nu al weer op ! Ik wens jullie allemaal weer een supergoed ”Bromvlieger” seizoen toe, met hopelijk veel mooi weer ! Geniet ervan.

  Groet, John van Dijk uit Nuenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *