SuperSlak druk bezocht

Onder een stralend voorjaarszonnetje ging vandaag het Toerseizoen 2012 van De Bromvliegers van start. In Mariahout tekende de jongens van “De vette ketting” wederom voor de organisatie van de “SuperSlak”.

Wie doet het langste over een parcours van enkele meters, blijft binnen de lijnen en raakt niet met zijn voeten de grond? Kortom wie het langst kan balanceren op zijn of haar bromfiets mag zich het hele jaar door SuperSlak 2012 noemen!
En die titel is dit jaar extra bijzonder daar De Bromvliegers in 2012 al weer tien jaar bestaan!

Zinderende finale bij Superslak

Nicolaas van Antwerpen op zijn Honda SS50 werd de winnaar van seizoen 2012 en deed dit in een zinderende finale tussen 3 Honda’s en 1 Kreidler, deze laatste werd ingezet door Jan Lunenburg, winnaar van seizoen 2011!

NIEUW! Foto’s en direct reageren!
vanaf heden zullen ook de foto’s op deze geheel nieuwe website te zien zijn, ook nieuw is de mogelijkheid direct te reageren op berichten en evenementen, dat kan hieronder direct! Maar je mag natuurlijk ook altijd nog het gastenboek gebruiken! Klik hier om de foto’s te bekijken.

1 reactie op “SuperSlak druk bezocht

  1. Jongens en meiden van de Vette Ketting; Goed gedaan!!
    Het weer zat mee, de friet was lekker, de SuperSlak spannend en de route fraai!
    Met een opkomst van 203 deelnemers mogen we spreken van een vliegende start van ons jubileumjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *