Rondum Skendel mooie afsluiter van toerseizoen

Een mooie herfstdag, met in de morgen nog wat dauw op de velden en een zonnetje welke de bomen in een schitterend kleuren pallet tooide. De route bestond uit 2 hele mooie lussen met de pauze op de zelfde plek als de startplaats aan de steeg in schijndel. Op de steeg stond een oude brandweerwagen als geluidsinstallatie waar zelfs de winnende race van Max Verstappen live was te bekijken, lang leve de moderne techniek!

Met een 232 deelnemers was de opkomst weer erg mooi, en ook de diversiteit in voertuigen was erg de moeite waard.  Na afloop was er ook weer de inmiddels befaamde Brommy Award uitreiking, alwaar de mensen die alle ritten van het seizoen hebben gereden een leuke award in ontvangst mochten nemen, ditmaal in de vorm van een gave grote Bougie.

Een eerste serie foto’s is inmiddels beschikbaar op DEZE LINK.

Meer foto’s volgen later.

Dank allemaal voor jullie deelname dit toerseizoen, dank om samen met ons het 15 jarig jubileum seizoen te vieren en graag tot volgend toerseizoen! We lezen heel erg graag je reactie op deze rit en het seizoen in het bijzonder, je kunt dit kwijt in ons gastenboek

KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *