Veghels Bromfiets Treffen 2017, wisselvallig weer, en prachtige opkomst

Bij de start van het Veghels Bromfiets treffen in Mariaheide was het een drukte van belang, de kofferbak verkoop in het dorp zorgde samen met de brommers, voor een gezellige drukte in het anders zo rustige dorp. De route voerde richting Berghem waar bij zaal De Merx de pauzeplaats was ingericht.

Via een ronde over Schaijk, Zeeland en Uden kwam men weer terug bij de start. De route was zeer divers en de deelnemers kregen zowel zon als regen te verduren tijdens de rit, ook de wind was stevig te noemen. Het totaal aantal deelnemers kwam uiteindelijk op:

186 leden en 135 niet leden, een prachtige opkomst!

De eerste foto’s van vandaag kun je hier al bekijken;

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

We lezen weer graag hoe jullie de rit hebben ervaren, dat kan in ons gastenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *