Ruim 300 deelnemers bij seizoenstart in Aarle-Rixtel!

Schitterende opkomst bij opening jubileum toerseizoen in Aarle Rixtel.

Waar de weergoden ons de afgelopen jaren bij de start van de Gouwe Ouwe Rit bij de Dreef in Aarle -Rixtel niet zo gunstig waren gezind daar waren ze op 30 april 2017 wel met het juiste been uit bed gestapt.

Onder een mooi zonnetje, zo’n 15 graden warm maar met een stevig windje verzamelden maar liefst 330 deelnemers zich om de eerste rit van het jubileumseizoen te gaan rijden. De opkomst was daarmee ouderwets goed te noemen. We zagen een keur aan merken en modellen, van Sparta tot Zündapp en van Puch Maxi tot Mobylette.

Op de route passeerden we bossen en kanalen en ook het mooie peelheide gebied alwaar er zelfs soms kleine zandstormen plaatsvonden bij het passeren der bezoekers. Sommigen wegen waren lang, met de wind op kop leek het voor sommigen soms wel wat oneindig, menig Solex moest zo zagen wij flink aan de bak.

Dat gold ook voor de jongens van de bezemwagen, een eerste rit na de winterstop, en ook nog eens zo’n grote opkomst staan garant voor veel sleutelende deelnemers onderweg, of iets erger nog uitvallende machines. Gelukkig zijn daar Piet en Philip om assistentie te bieden met de bezemwagen.

Inmiddels hebben we weer vele foto’s online staan, geplaatst in 2 albums. Ook onze fotomensen moesten er weer even inkomen wat resulteerde in her en der wat onscherpte, maar al met al ook een paar hele fraaie platen.

We lezen graag hoe jij de rit hebt ervaren! Dan kan onder dit nieuwsbericht of even via een berichtje in het gastenboek. Graag tot de volgende rit in Oirschot allemaal!

 

Tot Broms,

 

De Redactie.

DE FOTO’S

Album 1

https://goo.gl/photos/oKYwuQ8GZya5ckE88

Album 2

https://goo.gl/photos/ksVytHiyWYudqVaV8

3 reacties op “Ruim 300 deelnemers bij seizoenstart in Aarle-Rixtel!

  1. inderdaad een geweldige rit met veel zon (en een beetje wind) veel deelnemers dat is altijd geweldig en goed georganiseerd ondanks dat het op de rustplaats wat druk was heeft toch iedereen z’n natje en droogje gehad.
    ik kijk nu al uit naar de volgende (schitterende) rit.

  2. Het was inderdaad een geweldig gezicht! 300 Bromvliegers op het Vorstermansplein in Heusden. Alleen Jammer dat wij van tevoren niet werden ingelicht over jullie komst! Als blijkt dat de afgesproken rustplaats ‘de Guitige Geit”niet voldoende capaciteit kan bieden, stroomt bij ons “Paulus eten en drinken”het terras in no time vol! Dat vinden wij natuurlijk prachtig, maar om toch de kwaliteit en service te kunnen bieden was het wel zo handig geweest als we dit wat eerder hadden geweten i.p.v. 20 minuten van te voren. We hebben veel commentaar gekregen, moppers etc. Ook de eerste recensie’s hebben we mogen ontvangen. Dat had anders gekund. Tip voor de organisatie, informeer naar de capaciteit van de rustplaatsen en informeer de omliggende horeca zaken. Dan is een toertocht van de bromvliegers nog succesvoller dan dat het al is. De groeten van Paulus en graag tot een volgend bezoek.

  3. Wat hebben we vandaag genoten van de 1e rit van dit seizoen. Stralend weer, een mooie uitgezette tocht en alles goed geregeld. Iedereen bedankt die deze tocht voor ons mogelijk gemaakt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *