Jubileumshow 15 jarig bestaan de Bromvliegers

Op zondag 12 maart wordt in zaal Kleingeld in Zijtaart ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de Bromvliegers een bromfietsshow en tentoonstelling gehouden. Beneden in de zaal wordt een showroom ingericht zoals je die vroeger bij de bromfiets dealer tegen kwam. vele merken bromfietsen zullen aanwezig zijn op deze show.          In de bovenzaal wordt aan de hand van vele attributen foto’s en films de afgelopen 15 jaar van de Bromvliegers in beeld gebracht.                                                                  U bent van harte welkom op de show en tentoonstelling op 12 maart.

De show is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

3 reacties op “Jubileumshow 15 jarig bestaan de Bromvliegers

 1. Er is beloofd dat de uitslag van de loterij 12-03-2017 op de site van de Bromvliegers zou komen te staan? Weet iemand waar ik deze kan vinden?

  Met vriendelijke groet,

  Cees.

 2. Beste bromvliegers

  Ik was benieuwd wat de uitkomst van de loting is geweest
  Kon het nog nergens terug vinden

  Vr gr
  Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *