24-04-2016 Gouwe ouwe rit in Aarle Rixtel

Toertocht voor oldtimer bromfietsen en rijwielen met hulpmotor

Zondag 24 april organiseert Nederlands grootste oldtimer bromfietsclub “De Bromvliegers” het 1e evenementen van haar toerseizoen met de Gouwe Ouwe Rit vanuit Aarle-Rixtel. Iedereen met een goed verzekerde bromfiets of Solex van tenminste 20 jaar oud kan deelnemen aan deze toertocht. De tocht gaat over mooie,vaak rustige Brabantse wegen.

LET OP: De inschrijving vindt plaats  bij MFA De Dreef De inschrijving is geopend van 09.00 tot 10.30 uur bij:

De Dreef
De Duivenakker 76  Aarle-Rixtel

De rit is inclusief een consumptie bij de startplaats, verzorging op de pauzeplaats en een leuke herinnering voor aan de bromfiets (zolang de voorraad strekt). Snelheid speelt bij deze volledig met borden uitgezette toertocht geen enkele rol, samen genieten van de mooie omgeving is het brommermotto van De Bromvliegers. Mocht u tijdens de rit met pech komen te staan dan kunt u gebruik maken van onze bezemwagen die achter de deelnemers aan rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *