Holder de Polder 2014: Prachtige opkomst!

Holder de polder tocht wederom erg druk!

Voor de 12de keer vertrokken de Bromvliegers dit jaar vanuit Rosmalen voor de schitterende Holder de Polder Tocht, en dat men het daar over eens is blijkt wel uit de hoeveelheid deelnemers. Net als vorig jaar weer ver boven de 300 man en vrouw aan de start! In combinatie met de bromfietsen van bezoekers en niet ingeschreven mensen kwam het al snel uit om een kleine 400 voertuigen waarmee het plein tot de nok toe gevuld was. Een hele prestatie gezien het feit dat ook het nieuwe groots opgezette brommer beleving evenement “BromfieTTs”  op het circuit van Assen op dit moment plaatsvindt.

 

Het voorspelde noodweer in de middag blijf vooralsnog uit en zeker vergeleken met de temperaturen een dag eerder met lokaal zelfs 37 graden was het vandaag echt perfect brommerweer, menigeen genoot dan ook zichtbaar en onderweg kwamen we veelvuldig opgestoken duimen tegen, erg leuk!

 

Onze foto en video ploeg had zijn handen weer  vol, de start, op de route, de pauze en na het pontje want dat levert traditiegetrouw leuke beelden op, halen ze het tot boven op de helling? Vele foto’s zijn vanaf vandaag en in de loop van de week beschikbaar op deze link: https://plus.google.com/photos/105439318843100634623/albums/6038158943165476657 kom later in deze week zeker nog een keer terug om te zien of er nieuwe foto’s bijgekomen zijn! Deze zullen we in hetzelfde album plaatsen!

We zouden het op prijs stellen wanneer jullie een reactie achterlaten onder het nieuwsbericht of in het gastenboek Wil je een stukje voor het clubblad maken? Heel graag! Stuur dit dan naar redactie@bromvliegers.nl

Dank iedereen voor zijn of haar deelname, en graag tot in Mariaheide halverwege augustus!

 

Tot Broms!

De Redactie

SuperSlak druk bezocht

Onder een stralend voorjaarszonnetje ging vandaag het Toerseizoen 2012 van De Bromvliegers van start. In Mariahout tekende de jongens van “De vette ketting” wederom voor de organisatie van de “SuperSlak”.

Wie doet het langste over een parcours van enkele meters, blijft binnen de lijnen en raakt niet met zijn voeten de grond? Kortom wie het langst kan balanceren op zijn of haar bromfiets mag zich het hele jaar door SuperSlak 2012 noemen!
En die titel is dit jaar extra bijzonder daar De Bromvliegers in 2012 al weer tien jaar bestaan!

Zinderende finale bij Superslak

Nicolaas van Antwerpen op zijn Honda SS50 werd de winnaar van seizoen 2012 en deed dit in een zinderende finale tussen 3 Honda’s en 1 Kreidler, deze laatste werd ingezet door Jan Lunenburg, winnaar van seizoen 2011!

NIEUW! Foto’s en direct reageren!
vanaf heden zullen ook de foto’s op deze geheel nieuwe website te zien zijn, ook nieuw is de mogelijkheid direct te reageren op berichten en evenementen, dat kan hieronder direct! Maar je mag natuurlijk ook altijd nog het gastenboek gebruiken! Klik hier om de foto’s te bekijken.

Welkom

Link

Voor informatie en de agenda van de toertochten in 2018, zie de Evenementen info.