Jubileumshow 15 jarig bestaan de Bromvliegers

Op zondag 12 maart wordt in zaal Kleingeld in Zijtaart ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de Bromvliegers een bromfietsshow en tentoonstelling gehouden. Beneden in de zaal wordt een showroom ingericht zoals je die vroeger bij de bromfiets dealer tegen kwam. vele merken bromfietsen zullen aanwezig zijn op deze show.          In de bovenzaal wordt aan de hand van vele attributen foto’s en films de afgelopen 15 jaar van de Bromvliegers in beeld gebracht.                                                                  U bent van harte welkom op de show en tentoonstelling op 12 maart.

De show is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Brabantse Bromfiets beurs 2017

Net als vorig jaar zal de Brabantse Bromfiets Beurs plaatsvinden op de locatie van Laco in Veghel. In deze ruime en verwarmde sporthal zal een van de drukst bezochte bromfiets beurzen van het zuiden plaatsvinden. Wil je meer info over de verhuur van plaatsen? Of meer info over de beurs in zijn algemeen? stuur dan een mail naar voorzitter@bromvliegers.nl

DATUM: 8 JANUARI 2017

Beurslocatie: Laco Sporthal de beemd nabij het stadhuisplein (voer dit in uw navigatie) in Veghel

Open van: 10.00 tot 15.00 uur

Entree: 5 euro

24-04-2016 Gouwe ouwe rit in Aarle Rixtel

Toertocht voor oldtimer bromfietsen en rijwielen met hulpmotor

Zondag 24 april organiseert Nederlands grootste oldtimer bromfietsclub “De Bromvliegers” het 1e evenementen van haar toerseizoen met de Gouwe Ouwe Rit vanuit Aarle-Rixtel. Iedereen met een goed verzekerde bromfiets of Solex van tenminste 20 jaar oud kan deelnemen aan deze toertocht. De tocht gaat over mooie,vaak rustige Brabantse wegen.

LET OP: De inschrijving vindt plaats  bij MFA De Dreef De inschrijving is geopend van 09.00 tot 10.30 uur bij:

De Dreef
De Duivenakker 76  Aarle-Rixtel

De rit is inclusief een consumptie bij de startplaats, verzorging op de pauzeplaats en een leuke herinnering voor aan de bromfiets (zolang de voorraad strekt). Snelheid speelt bij deze volledig met borden uitgezette toertocht geen enkele rol, samen genieten van de mooie omgeving is het brommermotto van De Bromvliegers. Mocht u tijdens de rit met pech komen te staan dan kunt u gebruik maken van onze bezemwagen die achter de deelnemers aan rijdt.